5 druhov potravín ktoré obsahujú najviac chemikálií

0

Týchto päť  druhov potravín je viac chemickou zlúčeninou než skutočnou potravinou. Naše telo vie spracovať len skutočnú potravinu, nie chémiu – preto nimi podporujeme ničenie vlastného zdravia a nárast tukových vankúšov. Nasledovné veci obsahujú najviac chemikálií a je teda najlepšie ich úplne vynechať z jedálnička:

  • Umelé sladidlá – sladká chuť a nula kalórií? Vyzerá to ideálne, ale pozor, čistá chémia.
  • Margaríny – opäť to isté, ide v podstate o produkt chemických laboratórií. Pravé poctivé maslo je oveľa zdravšie.
  • Sójové výrobky – v malom množstve áno, ale viete čo všetko treba pridať do sójových produktov (napríklad sójová omáčka), aby ich ľudia boli ochotní konzumovať? Veľké množstvo chémie a najrôznejších dochucovadiel.
  • Džúsy – ako to asi len robia, že džús v krabici vydrží nekonečne dlho a čerstvo odšťavený pomaranč je už po pár hodinách skysnutý?
  • Toastový chlieb – zázrak prírody, že doba trvanlivosti sa počíta na týždne? Alebo štandardné procesy plesní sú len poriadne potlačené chémiou?

Tak už vieme, že raňajky pozostávajúce z toastu s margarínom a pomarančovým džúsom sú teda pre naše telo riadny zaberák, však?

autor: denisa

foto: pixabay

zdroj: slim.beyonddiet.com

 


Komentáre

Comments are closed.

Neprestávajte čítať, máme pre vás ďalšie výborné články

Prihláste sa na pravidelný týždenný súhrn príspevkov a ihneď si STIAHNITE náš E-BOOK s receptami na prípravu 9 zdravých SMOOTHIES.

To všetko pre Vás ZDARMA.

Čo je pre telo lepšie, šťavy alebo smoothies?

Ďakujeme, už je to takmer hotovo :) Ešte prosím prejdite do Vašej mailovej schránky a potvrďte odber kliknutím na zaslaný link.

Pokračovaním používania tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním cookies. viac informácií

Cookies na tejto stránke sú nastavené automaticky na "povolené". Informácie o tom, ako používate tento web, sa zdieľajú s Google. Ak budete pokračovať v používaní stránky v tomto nastavení, alebo kliknete na "súhlasím", vyjadrujete tým svoj súhlas.

Zatvoriť